Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

З 30 березня по 1 квітня на базі Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії м. Бахмут відбувся другий форум лідерів студентського самоврядування «Студентський світ без кордонів v2.0». Організаторами форуму виступили ННППІ УІПА м. Бахмут та громадська організація «Студентська молодь Бахмуту» при підтримці організації «Асоціація «Вiдродження та Розвиток» та Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

На урочистому відкритті форуму з привітальним словом виступили керівник ННППІ УІПА Коломієць В.В. та начальник управління Махничева Л.О., вони побажали усім учасникам успіхів, творчих ініціатив. 

Участь у форумі брали:

Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії м. Бахмут

Приватний вищий навчальний заклад «Донецький університет економіки та права»

Горлівський інститут іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет»

Комунальний заклад «Бахмутський педагогічний коледж»

Комунальний заклад «Бахмутський медичний коледж»

Бахмутський коледж мистецтв ім. Карабиця

Бахмутський індустріальний технікум Державного вищого навчального закладу «Донецький національний технічний університет»

Державний вищий  навчальний заклад «Артемівський  коледж  транспортної інфраструктури»

Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки

Між представниками навчальних закладів під час знайомства склалась дружня атмосфера, учасники стали більш відкритими до спілкування. Проводилась інтерактивна бесіда «Дробина Харта», де учасники дізналися про різні види взаємодії причино-наслідкових зв’язків. 

Учасники форуму здобули знання за методологією ведення проектів SCRUM (Частина 1: Ознайомлення з методологією ведення проектів; Частина 2: Основна частина викладання; Частина 3: Заключна частина. Перехід до практичного застосування; Частина 4: Практичне застосування методології).

Для підтримки тонусу та веселої атмосфери була проведена творча майстерня, де всі учасники змогли виразити свій настрій у вигляді Hand-made’у смайликів з кольорового паперу та руку дружби з побажаннями від кожного присутнього. Під час інтерактивної гри «Країна гідності» и інтелектуальної гри «Дебати» кожний учасник форуму відчув себе у ролі депутата та зрозумів для себе наскільки важко приймати політичні рішення.

Останнім днем форуму було практичне застосування методології SCRUM. В рамках форму 1 квітня 2018 року з 10.00 до 12.00 години проведено розважальну програму для мешканців та гостей міста на центральній площі Свободи м.Бахмут, з метою святкування Дня Гумору та завершення форуму лідерів студентського самоврядування «Студентський світ без кордонів». 

Присутні отримали масу позитивних емоцій та гарний настрій на цілий день. Протягом всього заходу на святковому майданчику працювала фотозона, художник по FaceArt, проводилися розважальні конкурси.

Завершення форуму пройшло на базі управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради в неформальній, теплій обстановці за чаюванням, кожен учасник висловив свою думку щодо проведеного форуму, де також були вручені сертифікати та солодкі призи.