Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

4 квітня 2019 року на базі кафедри інформатики і кібернетики Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт із галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті». Всього у конкурсі прийняли участь 91 студент із 36 закладів вищої освіти України.

Для участі у другому турі конкурсу були запрошені студенти з 21 закладу вищої освіти, які презентували наукові роботи з актуальних питань інформаційно-комунікаційних технологій в освіті.

У підсумковій конференції прийняв участь з доповіддю та презентацією представник Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту УІПА – студент 4-го курсу групи БД-К15 Кошелев Вадим Вадимович з роботою «Оптимізація процесу виконання лабораторного практикуму для засвоєння системного програмування».

Актуальність дослідження та практичні результати дозволили конкурсанту Кошелеву Вадиму випередити представників відомих ЗВО України, таких як Вінницький державний педагогічний університет, Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, Бердянський державний педагогічний університет, Харківський національний педагогічний університет, Криворізький національний університет, Кременчуцький національний університет.

Після рецензування і обговорення членами журі, серед яких були науковці й професіонали з різних ЗВО України, робота Кошелева Вадима посіла ІІ-е місто за категорією «Інформаційно-комунікаційні технології у закладах вищої освіти». Студент Кошелев Вадим отримав диплом фіналіста, а науковий керівник к.т.н., доцент кафедри ЕМКС Чикунов П.О. та ректор УІПА Коваленко О.Е. отримали подяку за сприяння студентам у підготовці якісних наукових робіт.