Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

16 травня 2019 року на базі Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії (м. Бахмут) вже вдруге відзначали День науки за підтримки Бахмутської міської ради та Благодійного фонду ДАР та провели ІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні тенденції розвитку освіти, науки та технологій».

День науки – це професійне свято працівників науки України, яке відзначається щорічно з 1997 року у третю суботу травня. Свято встановлено в Україні на підтримку ініціативи відомих вчених, наукових установ, а також професійних спілок України.

За традицією на День науки в Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут були запрошені всі заклади вищої освіти міста, кожне з яких презентувало результати науково-дослідної роботи викладачів та студентів. Найкращі з них були нагороджені грамотами Міського голови.
На початку роботи пленарного засідання учасників конференції привітали заступник міського голови Бахмутської міської ради з питань гуманітарної і соціальної сфер Точена В.В., начальник управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничева Л.О. та керівник ННППІ УІПА Коломієць В.В.

Представлені доповіді охоплювали значне коло питань, які зацікавили всіх присутніх.

В роботі конференцій взяли участь науковці, аспіранти, студенти ЗВО, викладачі, працівники науково-дослідних установ, а також практичні працівники з України та зарубіжних держав, які активно займаються науковими дослідженнями.

Усі учасники пленарного засідання отримали сертифікати та пам’ятні подарунки.

{gallery}news/2019/may/DN2019{/gallery}