Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

Це видання із серії «Вчені УІПА – ювіляри», присвячене 90- річчю з дня народження Ковальова Валерія Миколайовича – завідувача кафедри економіки підприємства та менеджменту Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії (м. Бахмут), доктора економічних наук, професора, академіка Академії економічних наук України.

У виданні представлений життєвий та творчий шлях В. М. Ковальова та наукові праці вченого. До видання увійшли дисертації, монографії, підручники, навчальні посібники, довідники, навчально-методичні видання, статті з періодичних та продовжуваних видань, тези доповідей.

Видання адресовано педагогічним і науково-педагогічним кадрам, студентам і всім, хто цікавиться питаннями управління трудовим і людським потенціалом, людським капіталом, стимулюванням праці, соціально-трудовими і суспільними відносинами, формуванням методології їх кількісного визначення та напрямами соціального перевлаштування людства у третьому тисячолітті.

Ознайомиться з біобібліографічним покажчиком можна в бібліотеці ННППІ УІПА або звернутися на сторінку сайту НБ УІПА «Праці вчених УІПА в дзеркалі бібліографії» - Серія "Вчені УІПА - ювіляри".

{gallery}news/2019/dec/11{/gallery}