Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

19 грудня ініціативна група студентів Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії під керівництвом заступника керівника інституту з виховної роботи – Булгакової І.В. відвідали дитячий садок №6 «Барвінок» з метою привітання дітей з Днем Святого Миколая. Ця благодійна акція є щорічною і вже четвертий рік поспіль студенти роблять маленьку добру справу та святкове чудо.

Зустріч почалася з веселого знайомства дітлахів зі студентами, вони провели з дітьми бесіду в ігровій формі про свято Святого Миколая. Показали мультиплікаційний фільм, після чого, для додання святкової атмосфери, студенти разом з дітками грали у розважальні святкові ігри.

Далі весело і завзято студенти з малюками провели танцювальні руханки та пограли в сніжки. Завдяки матеріальній підтримці викладачів інституту подарунком для всього дитячого садку стали іграшки: машинки, ігрові набори, ляльки тощо.
Зустріч пройшла в затишній і доброзичливій атмосфері. Діти із задоволенням йшли на контакт з перших хвилин. Самі студенти також були раді провести час з такими чудовими та відкритими дітьми. Захід залишив приємне враження, як у студентів, так і у дітей.

Найдорожчим подарунком для студентів від дітей стали міцні обійми та щирі посмішки. Серце тане, коли дитина обіймає тебе своїми маленькими ручками і довірливо посміхаючись дивиться у твої очі.

{gallery}news/2019/dec/19{/gallery}