Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

Про проходження педагогічної практики 

студентами 4 курсу ННППІ УІПА (м. Бахмут)

31.10.2020 р. у Навчально-науковому професійно-педагогічному інституті Української інженерно-педагогічної академії відбулася підсумкова конференція за результатами проходження педагогічної практики студентами 4 курсу.
У системі професійної підготовки майбутніх інженерів-педагогів важлива роль належить педагогічний практиці. Педагогічна практика студентів-випускників освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" є завершальним етапом у підготовці фахівців - вона засвідчує не тільки загальний рівень фахової, психолого-педагогічної та методичної компетентності, але й певним чином впливає на остаточне професійне самовизначення майбутнього інженера-педагога.

Студенти 4 курсу у 2020/2021 н.р. успішно пройшли педагогічну практику у навчальних закладах м. Бахмута та м. Слов'янська. Свої доробки та напрацювання практиканти презентували на підсумковій конференції 31.10.2020 р. і поділилися власними враженнями від педагогічної діяльності.

Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут та кафедра освітніх технологій та охорони праці вдячна керівникам ДВНЗ «Бахмутський центр професійно-технічної освіти», ДВНЗ «Бахмутський коледж транспортної інфраструктури», КЗ «Бахмутський педагогічний коледж», Бахмутський індустріальний технікум ДНВЗ «ДонНТУ», Словянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5, Територіального центру надання соціальних послуг м. Бахмут за співпрацю та сподівається на подальшу плідну роботу.