Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

Дякуємо всім, хто підтримав благодійні акції!

23 листопада під егідою Студентської ради стартували благодійні акції "Торбинка добра" та "Допомога безхатнім тваринам". Всього було зібрано 2200,00  грн., гроші кидали у скриньку та перераховували на карту (225,00 грн.), а також приносили продукти харчування.

30 листопада в рамках благодійної акції "Торбинка добра" на зібрані гроші 924,40 грн., закупили 4 продуктових набора (крупи, побутова хімія, тушонка, консерви, чай і печиво) та продукти харчування, що було зібрані, були передані організації "Червоний хрест" для самотніх людей похилого віку.

12 грудня в рамках благодійної акції "Допомога безхатнім тваринам" на зібрані кошти 1275,60 грн. для Бахмутського Товариства захисту тварин "ЛАДА" придбали 2 мішки екструдованого корму, 2 мішки пшеничної крупи, 10 кг цукрових кісточок та 10 упаковок субпродуктів, а також залишок коштів (125,60 грн.) передали на ліки тваринам.

Студентська рада ННППІ УІПА (м. Бахмут) дякує кожному, хто приєднався до наших благодійних акцій.

Організація "Червоний хрест" та Бахмутське Товариство захисту тварин "ЛАДА" передають свою щиру подяку за ваші добрі серця.

Добро творити легко!

{gallery}news/2020/dec/balago{/gallery}