Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

Для реалізації державної молодіжної політики, спрямованої на створення найсприятливіших умов для підвищення життєвого рівня та матеріального заохочення студентської молоді, Уряд призначив соціальні стипендії Верховної Ради України студентам закладів вищої освіти з числа дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей на 2021 рік.

Кандидати на отримання стипендій висувалися вченими (педагогічними) радами закладів вищої освіти. Стипендіатами обрано 38 студентів України, серед них студентка нашого інституту Бобіна Валерія!

Валерія активна учасниця громадської діяльності інституту та міста. Протягом навчання виконує обов’язки керівника мультимедійного сектору Студентської ради ННППІ УІПА, член громадської організації «Студентська Молодь Бахмуту» (https://www.facebook.com/groups/245690419444813/). Постійно допомагає в організації молодіжних, культурних, просвітницьких і трудових заходів. За активну благодійну діяльність була відзначена подякою  Бахмутської міської ради «за активну участь у XIV Всеукраїнській благодійній акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця»

38-М СТУДЕНТАМ УРЯД ПРИЗНАЧИВ СОЦІАЛЬНІ СТИПЕНДІЇ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ № 256-р від 31 березня 2021 р.