Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

Робота бібліотеки спрямована на повне забезпечення користувачів усіма інформаційними ресурсами, поліпшення їх якості на основі сучасних інформаційних технологій; створюються всі умови надання необхідної інформації, як на традиційних, так і електронних носіях. Разом з традиційними послугами наша бібліотека надає і такі послуги: передача інформації по електронній пошті; надання доступ до Інтернету та до всіх баз даних бібліотеки, переписати будь-яку інформацію на свій електронний носій, Інтернет для задоволення інформаційних потреб користувачів.

 

Бібліотека допомагає: оформити списки літератури відповідно до ДСТУ; з визначенням індексів УДК для публікації робіт викладачам; постійно надається практична допомога в підборі інформації.

 

Одним з найголовніших інформаційних ресурсів нашої бібліотеки є Електронний каталог (Електронний каталог НБ УІПА м. ХарківЕлектронний каталог ННППІ УІПА м. Бахмут). Наявність такого каталогу сприяє підвищенню якості бібліотечно-бібліографічного обслуговування та розширенню інформаційних можливостей користувачів. Тому читачам постійно надається консультація по користуванню електронним каталогом.  В цьому році була створена презентація по користуванню ЕК, яка наочно демонструє послідовність виконання операцій пошуку інформації. Презентація  розміщена на сторінці бібліотеки ННППІ УІПА і створене посиланням на сайті НБ УІПА. http://www.nnppi.in.ua/index.php/kafedri-nnppi/naukova-biblioteka

 

За запитаннями можна звернутися до бібліотеки за електронною адресою: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.