Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

14 травня 2021 р. у Навчально-науковому професійно-педагогічному інституті Української інженерно-педагогічної академії (м. Бахмут) при підтримці Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади відбулась V Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні тенденції розвитку освіти, науки та технологій», яка відкрила тиждень наукових заходів, присвячених Дню науки.
День науки – це професійне свято працівників науки України, яке щорічно з 1997 року відзначається у третю суботу травня. Свято встановлено в Україні на підтримку ініціативи відомих вчених, наукових установ, а також професійних спілок України.
Учасників конференції привітала заступник міського голови Бахмутської міської ради з питань гуманітарної і соціальної сфер Мельник І.Є., яка відзначила важливість підтримки наукової діяльності для розвитку нашого міста та країни.
Ректор Української інженерно-педагогічної академії, Коваленко О.Е., відзначила значну кількість наукових досягнень інституту за останні роки.
Керівник ННППІ УІПА (м. Бахмут) Коломієць В. В., привітавши учасників форуму, відзначив багаторічні традиції у проведенні наукових заходів на базі інституту.
Робота конференції здійснювалася у змішаному режимі, частина учасників представила свої дослідження онлайн.

{gallery}news/2021/may/konf{/gallery}