Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

 

День «ПЕРШАЧКІВ» відбувся 31 серпня у неформальній обстановці для студентів, що вступили до лав нашого навчального закладу в цьому році.

За час спілкування була проведена екскурсія інститутом, де студенти ознайомились з кафедрами, аудиторіями та з адміністративною структурою закладу освіти.

Вступники мали змогу познайомитися з електронними ресурсами, такими як навчальний розклад, дистанційна освіта, а також із сайтом та соціальними мережами інституту.

За допомогою онлайн підключення студенти познайомились з ректором академії та дистанційно прийняли участь у посвяті в студенти разом з вступниками Української інженерно-педагогічної академії міста Харків.

Закінчився День «ПЕРШАЧКІВ» неформальним спілкуванням та інтерактивними вправами на знайомство, командоутворення та налагодження комунікації. Під час шерингу молодь поділилася своїми враженнями та емоціями про проведений день, вони зазначили, що це допомогло їм налагодити дружні контакти, а дехто навіть не очікував, що так цікаво проведе цей день.

Вітаємо наших «ПЕРШАЧКІВ» з початком навчального року!