Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

16-19 листопада 2017 року у м. Святогірськ на базі КПОДМСОК «Перлина Донеччини» управлінням у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації було проведено регіональний форум молодіжних лідерів студентського самоврядування «Студентська Веселка». Участь у заході взяли десять команд вищих навчальних закладів. Також були представлені 2 команди громадських організацій.

На учасників чекала насичена програма. Євроквест, творчі конкурси, презентації вищих навчальних закладів, обладнання фотозон – країни Європейського Союзу, студентська «Ліга Сміху», чемпіонат з бамперболу, конкурс на кращого студента. Також на учасників чекала програма у форматі інтерактивного кафе від організації R500.

На церемонії нагородження команди привітала начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Лілія Іванівна Золкіна. Усі учасники отримали дипломи та солодкі подарунки від управління.

Вітаємо нашу команду «Непохожиє» Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії (м. Бахмут) із зайнятим другим місцем. Студенти отримали пам’ятні подяки, фотографії, а також, улюблені чашки з логотипом «Веселка».

 

Учасники відзначили, що такі форуми ніколи не зітруться з пам’яті, вони об’єднують студентів з різних міст, молодь з різноманітними творчими напрямками та актуальними пропозиціями та ідеями, спрямованими на розвиток України та Донецької області. Дякуємо команді та організаторам форуму.

З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі!

{gallery}news/2017/now/rainbow{/gallery}