Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут Української інженерно-педагогічної академії вітає студентку 6 курсу групи БД-Оп15мг Діденко Марію Володимирівну з призначенням іменної стипендії Президента України в 1 семестрі 2016-2017 навчального року!

Діденко Марія з першого курсу по теперішній час навчається на «відмінно», є здібною, відповідальною і сумлінною студенткою, що було відзначено грамотою керівництва УІПА «За відмінне навчання». Студентка бере активну участь у громадській діяльності академічної групи та інституту, забезпечує організацію і координацію участі студентів групи у всіх заходах, як на рівні інституту, так і в міських молодіжних культурних, просвітницьких і трудових заходах. За активну громадську діяльність була відзначена грамотою Артемівської міської ради «За відмінне навчання, активну громадську позицію, дієву участь у міських громадських заходах і студентському самоврядуванні». 

Діденко Марія виявляє значний інтерес до наукової діяльності. Коло наукових інтересів студентки – професійна педагогіка та організація охорони праці на підприємствах. Вона є активним постійним учасником студентських науково-практичних конференцій, виявляє творчий підхід та нестандартне мислення в науковій роботі, за що була відзначена грамотою керівництва ННППІ «За значні досягнення в науковій роботі інституту». У 2015-2016 навчальному році Діденко Марія брала участь у Всеукраїнській олімпіаді з охорони праці, яка проводилась у Національному університеті цивільного захисту України (м. Харків), де посіла четверте місце.

Свої майбутні життєві плани студентка пов’язує з професійною діяльністю у сфері управління охороною праці на промислових підприємствах. Бажаємо Діденко Марії подальших навчальних, наукових та професійних успіхів!