Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

Ковальов Валерій Миколайович – викладач, економіст, дослідник, науковець, виноградар, поет! В кожну іпостась своєї діяльності він вкладає віддану працю, сили та душу!

У нього чимало офіційних і цілком заслужених статусів: доктор економічних наук, професор, академік Академії економічних наук України, професор кафедри економіки підприємств та менеджменту Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії, заступник Голови спеціалізованої вченої ради К.64.108.05 за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків). Його нагороджено знаками «Шахтарська слава» ІІ ступеню та ІІІ ступеню за наукові розробки для соледобувної промисловості.

За час наукової діяльності опублікував більше 270 наукових праць, у тому числі 12 монографій, два видання з грифом МОН України та навчальний посібник «Економіка праці і соціально-трудові відносини». Під науковим керівництвом Ковальова В.М. підготували і захистили дисертації 6 докторів наук і 11 кандидатів та дипломи більше ніж 500 спеціалістів та магістрів.

2 жовтня у Києві професор кафедри економіки підприємств та менеджменту ННППІ УІПА Ковальов Валерій Миколайович додав до скарбниці своїх досягнень високу почесну нагороду національного проєкту «Гордість нації 2020».

Щиросердно вітаємо нашого доктора економічних наук з отриманою нагородою орденом «Гордість нації», який вручався разом із Почесними грамотами від першого та третього президентів України - Леоніда Кравчука і Віктора Ющенка та Книгою Пошани. Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця зробила вагомий внесок у розвиток нашого інституту.

Ви незламна, успішна людина, яка щодня на своєму рівні робить неможливе, яка щодня змінює наш світ на краще, яка творить історію – Гордість нації!

http://www.nnppi.in.ua/index.php/novini/262-kovalova-valerii-mykolaiovych-laureat-hordist-natsii 
http://nnppi.in.ua/index.php/novini/250-vitayemo-kovalova-vm-z-yuvileyem?fbclid=IwAR0mCUdKeWgE8dv12J9wErYxiZXZwoBBRBvXZTrB9H8nBN_gG966SqPfttg 
https://www.facebook.com/groups/nnppi/permalink/2714531275488937 

{gallery}news/2020/okt/kov{/gallery}