Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

“Ярмарок Вакансій” для 600 молодих людей у віці 16-35 років, мешканців Донецької та Луганської областей відбудеться 10 березня 2021 року в форматі онлайн з 15:00 до 17:00.

Подія передбачає ознайомлення молоді з підприємствами Донецької та Луганської областей - презентація напрямків діяльності підприємств, ознайомлення з умовами та критеріями працевлаштування, проходження співбесід з представниками HR-відділів компаній-учасників “Онлайн Ярмарку Вакансій”.

      

Захід складається з двох частин:

І. Основний захід - презентація напрямків діяльності потенційних компаній-роботодавців для молоді, висвітлення умов працевлаштування, тощо (презентація представника компанії 10-15 хвилин). Додатково, за наявності, можливо показати відеоролик, тривалістю до 5 хвилин про підприємство, після або до презентації представника компанії;

ІІ. Паралельний захід - проходження співбесіди з представником HR-відділу. Попередньо реєструючись на захід, молодь може обрати з переліку компанію, до якої бажає працевлаштуватись. Ми надамо список потенційних претендентів на проходження співбесіди HR-спеціалісту компанії-учасника заздалегідь, для ознайомлення з кандидатами та відбору найбільш відповідних кандидатур.

 

Для реєстрації у заході необхідно заповнити гугл-форму: https://forms.gle/DRTdgtMWSz21pg4n6